Wie zijn wij

Recherchebureau Mink is opgericht door Hans Mink. Hans heeft erg veel recherche ervaring opgedaan gedurende zijn ruim 23 jarige loopbaan bij de politie Rotterdam Rijnmond.

Als rechercheur in Rotterdam heeft hij te maken gehad met alle facetten van het recherchevak. Zo werkte hij als tactisch rechercheur in grote onderzoeken die uitmondden in zeer succesvolle resultaten.

Na zijn vertrek bij de politie is hij zes jaar Waarnemend Hoofd Veiligheidszaken bij een groot waardetransportbedrijf geweest. Ook hier heeft hij met succes een groot aantal overvallen, vermissingen en fraudezaken onderzocht en heeft hij zijn bevindingen in vakkundige rapportages gerapporteerd aan de politie.

Na een gedegen opleiding (Iris Security Management en DHM Security Management) is hij als RSE (Register Security Expert) opgenomen in het Stichting Security Expert Register Nederland (SERN).

Om zijn ervaring en vakkennis met betrekking tot alle facetten van het veiligheids- en onderzoeksvak over te brengen is Hans in 2012 zijn eigen Training en Adviesbureau gestart (MSTA).

Na het behalen van zijn diploma Particulier Onderzoeker is Hans vervolgens ook met succes zijn eigen recherchebureau begonnen.

Recherchebureau Mink verzorgt onderzoeken en opsporing met betrekking tot uiteenlopende zaken als diefstal, alimentatieplicht, vermissingen van personen, fraudeonderzoek en fraudepreventie en forensisch onderzoek. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u naar de pagina’s ‘Particuliere onderzoeken‘¬†en ‘Bedrijfsonderzoeken‘.

Onze gedegen werkwijze zorgt ervoor dat we uw onderzoek snel kunnen starten, zodat u snel resultaat heeft.

Verder verzorgt Recherchebureau Mink in samenwerking met haar partners diverse opleidingen in veiligheid en rechercheren.

Heeft u naar aanleiding van de informatie op onze website nog vragen of is er interesse in een vrijblijvende intake of offerte? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij behandelen alle aanvragen vertrouwelijk en discreet.